Terug- en vooruitblik

Nog nagenietend van een gezellig en sfeervol Amstel Club kerstdiner in La Rive, sluiten we dit clubjaar alweer bijna af.

We kijken vol tevredenheid terug op een jaar met een divers programma en zeer goed bezochte Amstel Club evenementen. Zo gingen wij bijvoorbeeld ‘Aan Tafel met…’ Gerdi Verbeet en Paul van Vliet, deden we ‘Familiezaken’ met de firma’s Oger en AFAS en gingen wij op bezoek bij Felix Meritis (rondleiding tijdens de renovatie), de Flight Simulator op Schiphol-Oost en de Koninklijke Nolet Distillery in Schiedam.

Bij onze maandelijkse clubborrels ontvingen wij meer bezoekers dan ooit. Er werden boeiende presentaties gegeven tijdens de clubdiners met Michiel Muller (Picnic), Mikkel Hofstee (Oermens 2.0), Yvonne van der Kroft (De Grote Etiquette Quiz) en Mark Grol (PAN). We maakten culturele uitstapjes naar de First Art Fair, de KunstRAI, de ‘JUWELEN!’ tentoonstelling in de Hermitage en de ontvangst bij Paardekooper op de PAN.

Jaarlijkse hoogtepunten waren uiteraard weer het Boerenkoolgala en de 25ste (!) Sloepentocht, welke ons verrassenderwijs dit keer voor het diner terugbracht naar het terras van La Rive, waar Chef Rogér Rassin ons met een smaakvolle BBQ opwachtte.

Er stond nog veel meer op het programma, maar te veel om hier allemaal te noemen.

Uiteraard doen we ons uiterste best om het niveau van ons programma hoog te houden. We zijn dan ook verheugd dat wij voor het 1e kwartaal 2020 al een aantal interessante sprekers hebben kunnen vastleggen, zoals Prof.dr. Bas Bloem, dé autoriteit op het gebied van Parkinson, Prof.dr. Klaas Knot, President van De Nederlandsche Bank, mevrouw Barbara Visser, staatssecretaris van Defensie, en meubel- en interieurontwerper Piet Boon.

Kortom, het programma staat op de rit en de Club bruist!

error: Content is protected !!