Terugblik Boerenkoolgala

Vanaf zes uur al kwamen de, prachtig in gala gestoken, clubleden, partnerleden, Young Suits en introducés door de fraaie draaideur de lobby in gedraaid. Uitgelaten werden oude bekenden begroet, nieuwjaarswensen uitgesproken, en nieuwe leden en introducés verwelkomd. Champagne, naar wens met of zonder alcohol, blinis met zalm, bitterballen en fijne pianotonen begeleidden de nieuwjaarsreceptie. Ontzettend leuk dat ook diverse leden die niet bij het Boerenkoolgala aanwezig konden zijn, toch even het glas kwamen heffen op het nieuwe jaar. Dat zegt iets over de verbondenheid binnen onze club.

Vervolgens begaf het grootste deel van het gezelschap zich naar de Spiegelzaal, voor deze gelegenheid sprookjesachtig aangekleed met veel kaarsjes, zacht rood licht en een geheel nieuwe, frisse opstelling van tafels en buffetten. Na een warm appèl van voorzitter Jos op het gevoel, bouwde DJ Stan Rijven de muziek rustig op van achtergrondmuziek, naar stevigere pop- en dansmuziek. Al voor het eten werd het eerste zwierende danskoppel op de dansvloer gesignaleerd. Een lust voor het oog.

Het diner bestond geheel in lijn met de verwachtingen uit onder meer een heerlijke, aangeklede boerenkool, dame blanche en fijne kazen. Er werd gegeten, gedronken, gelachen, gekletst, gedanst en gefeest.

En het was weer ronduit gezellig!

error: Content is protected !!