Terugblik Kerstdiner

Met rasse schreden naderen wij nu het definitieve einde van 2018. Een voor sommigen veelbewogen en voor anderen wat rustiger jaar.

Voor de Amstel Club een jaar vol drukbezochte evenementen: van borrels tot lezingen over zeer uiteenlopende, doch zeer interessante onderwerpen; van kunstontmoetingen tot theaterbezoeken; van meet the members tot aan tafel met…. Voorzitter Jos Verhorst memoreerde ze in zijn kerstspeech, gisteravond in La Rive. Ook kijken we terug op een jaar waarin we, zoals ieder jaar, afscheid namen van een aantal leden, en gelukkig ook weer een flink aantal enthousiaste nieuwe leden in ons midden mochten begroeten.

Ook voor het Amstel Hotel, ons geliefde clubhuis, was het een veelbewogen jaar, met sinds kort een nieuwe general manager, de heer Jan-Paul Kroese, die wij in januari bij het Boerenkoolgala in ons midden zullen verwelkomen.

Amstel Club Kerstborrel Amstel Lounge Amstel Intercontinental Hotel Amsterdam

Al ruim voor het begin van de borrel stroomden de goedgeluimde en prachtig aangeklede Amstel Club leden binnen. Al snel vulden zij de lounge met geanimeerde gesprekken en onder het genot van een glaasje bubbels en enkele spannende hapjes, waaronder een speciale uitvoering van de oerhollandse snert, werd het kerstdiner ingeluid.

De stemming zat er al goed in toen het gezelschap zich naar La Rive verplaatste. Daar werden we getrakteerd op een heerlijk diner van Chef Rogér Rassin en zijn brigades, waar bij iedere gang zorgvuldig een mooie wijn was uitgekozen. Maître Ronald Opten vertelde gepassioneerd over de achtergrond van de wijn en waarom deze specifiek paste bij het betreffende gerecht.

Tegen de tijd dat de eerste gasten op huis aan gingen, bleek het plotseling al rond middernacht te zijn. Waarop sommigen besloten het feest nog even voort te zetten in de A Bar en anderen vonden dat het nu toch wel tijd was om richting huis te gaan. Het was weer een fantastisch avond!

error: Content is protected !!